Hei mitt navn er Sander!

Jeg har nettopp fullført det grunnleggende innføringskurset på 20 timer! Man lærer veldig mye på den korte tiden innføringskurset varer! Vi lærer å presentere oss, takke, hilse osv...
Vi på kurset har nokså forskjellig bakgrunn men hos ArabiskSkole er alle som en familie inshallah! Dette er et kurs som anbefales for store og små! Ikke tvil, meld dere på Arabisk kurs hos ArabiskSkole! Etter de 20 timene går jeg på Privat kurs hos Ramazan ( kursholder ) Som er veldig dyktig, morsom, tålmodig og ikke minst veldig inspirerende for alle som vil lære Arabisk og om den Arabiske Kulturen! Dette er et kurs som anbefales på det STERKESTE!

Mvh Sander

Hei, jeg heter Melanie Dahl.

Det er veldig spennende å lære seg arabisk med en flink og morsomt lærer som Ramazan.Jeg har lært å skrive enkeltord og setninger, og på de 20 timene har jeg også lært å presentere meg og lært mye om den arabiske kulturen.

Mvh.Melanie Dahl

Hei mitt navn er Ibrahim
jeg har nettopp fullført 20 timers kurs Alhamdulillah.
Jeg har lært mye fra Kursholder som er dyktig og forståelsesfull og ikke minst morsom.
jeg kunne litt arabisk fra før, men ville lære fra grunnen av og er veldig glad for det.
Jeg er også veldig fornøyd med måten vi lærer arabisk på og vi har lært å presentere oss, skrive/og lese osv.
Anbefaler alle som vil lære arabisk å melde seg på.

Hilsen Ibrahim

Hei, mitt navn er Fikret Calis.

Jeg har gått på arabisk kurs i snart to måneder og har lært mye til nå. Det er mange regler og mye grammatikk i arabisk, men du trenger ikke å bekymre deg for det. Vi har en lærer som er veldig dyktig, veldig flink og veldig morsom. Han lærer alt gradvis, så jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg anbefaler kurset på det sterkeste til alle som vil lære seg arabisk.

Hilsen Fikret

Hei, mitt navn er Fadla

Arabiskskolen tilbyr veldig pedagogiske kurs. Jeg har fulgt et kurs i to måneder, og har gjort store fremskritt. Kurset anbefales både for elever med ingen eller noe kunnskap om arabisk.

Med vennlig hilsen
Fadla

Hei, mitt navn er Elias Schneider.

Arabisk skole gjør læring av arabisk både morro og lett. Det har vært en glede å komme til undervisning og jeg skal fortsette til jeg kan flyttende arabisk Insha Allah!
Anbefales på det sterkeste!

Hilsen Elias Schneider

Hei, mitt navn er Guled Odowa

Jeg har gått på Arabisk skolen i snart 2 måneder og har lært veldig mye. Kurset er satt opp slik at vi kan lære arabisk på kort tid. Læreren er både flink og morsom og lærer oss språket på en lett måte. Jeg anbefaler alle som vil lære seg arabisk til og begynne.

Hilsen Guled Odowa

Hei!

Mitt navn er Anne Helene.
Etter 2 !/2 måned ved arabisk skolen, er jeg
på god vei til å lære arabisk.
Kurset er pedagogisk oppbygd med
målsetning å øke ordforråd og samtidig
kunne skrive grammatisk riktig.
Vi får tett oppfølging og det er gøy å lære
arabisk ved arabisk skolen.
Kurset anbefales.

Hilsen Anne Helene

Hei, mitt navn er Abdiqani Adan.

Jeg har gått på arabisk skole i 2 måneder. Jeg er veldig fornøyd og har lært masse i de to månedene. Jeg anbefaler dette kurset til alle som vil lære arabisk. Det er en veldig dyktig lærer som har mye kunnskap i arabisk .

Hilsen Abdiqani

Hei, mitt navn er Lene Sandvik.

Gjennom kurset har jeg lært å skrive, lese og forstå grunnlegende Arabisk i ca. 2 uker. Ramazans undervisning gjør det lett å lære
et språk så annerledes fra Norsk. Det er en hyggelig atmosfære hos Ramazan og jeg kan på det sterkeste anbefale kurset.

Hilsen Lene Sandvik

Hei, mitt navn er Khalid.

Jeg har studert det Arabiske språket på Oslo Arabisk Skole i 4 måneder og lært veldig mye. Jeg er veldig fornøyd med kurset og anbefaler på det sterkeste at dere begynner på dette kurset.

Hilsen Khalid

Hei, mitt navn er M.Ali

På grunn av min travle hverdag har jeg vært på utskikk etter en fleksibel men effektiv arabisk kurs. Det er nettopp det jeg fant i Oslo arabiske skolen. Læreren jeg møtte var kjempe hyggelig, med lang erfaring og tilpasset kurset etter mitt behov, men det som var spesielt er at han brydde seg personlig om utvikling av hver elev. Det er derfor jeg anbefaler den arabiske skolen.

Med vennlig hilsen, M.Ali

Mitt navn er Mona Ul-Hassan.

Jeg har gått på arabisk kurs i litt over en måned og jeg har lært mye på kort tid, av en utrolig dyktig, kunnskapsrik og morsom lærer! Kurset anbefales på det sterkeste.

Hilsen Mona Ul-Hassan

Hei!
Mitt navn er Siv Helen Linløkken.
Kurset hos Ramazan har vært lærerikt. I løpe av denne tiden har jeg lært å lese og skrive arabisk. Ramazan er en svært hyggelig tålmodig lærer som ønsker det best for sine elevener. Her føler man seg velkommen. Etter at kurset nå er ferdig, fortsetter jeg med privat timer hos han.

Hilsen Siv Helen Linløkken
Oslo, mars 2013

Hei, mitt navn er Nina Cecilie

Jeg har gått på Arabisk skolen i tre måneder, og er veldig fornøyd med kurset. Det undervises i små grupper og undervisningen tilpasses den enkeltes nivå. Undervisningen fokuserer på dagligdagse situasjoner, noe som gjør det både lettere og mer morsomt å lære både grammatikk og ordforråd.

Jeg anbefaler Arabisk skolen til alle som ønsker å lære arabisk.

Mvh

Nina Cecilie

Hei, mitt navn er Petter Mohn.

På kurset vårt er vi flere deltakere med nokså forskjellig bakgrunn, og ingen er kommet like langt i læringen. Men hver av oss får den opplæringen vi trenger, tilpasset den enkeltes nivå og progresjon. Og det skjer med et oppmuntrende smil, og med mye humor, i en vennlig atmosfære, der vi også lærer livsvisdom. Siktemålet er ikke bare å lære språk, men også mellommenneskelig forståelse på tvers av kulturer, båret av visjonen om at alle mennesker er søsken. Derfor er arabiskskolen et svært inspirerende miljø av den typen som dagens verden trenger!

Med takknemlig hilsen
Petter Mohn

Hei, mitt navn er Selahattin Koyuncu.
Jeg har gått på arabisk kurs i litt over en måned,
og har lært meg mye. Kurset er veldig intensivt og takket være
en dyktig lærer har det hele vært enkelt og gøy

Hilsen Salahattin

Hei, jeg heter Morad Amarzguioui

Jeg har fulgt kurset i arabisk ved Arabisk Skole i nesten 6 måneder. I løpet av disse månedene har jeg lært grammatikk og et tilstrekkelig ordforråd til å forstå og gjøre seg forstått på arabisk på et grunnleggende nivå. Kurset er et intensivkurs, og man kommer seg relativt raskt opp på et nivå der man kan lese arabisk. Kursholder er veldig dyktig, og, ikke minst, veldig tålmodig. Jeg anbefaler kurset til alle som ønsker å lære arabisk.

Mvh, Morad

Hei, mitt navn er Stine Elisabeth.

Jeg har gått på arabisk kurs i snart to måneder. Jeg har allerede lært masse og er veldig glad for at jeg meldte meg på kurs hos Ramazan Tashakori (Arabisk lærer).

Vi leser en del, diskuterer litt og ler mye
NB:( L.2012; le og lær hos Ramazan).

Hilsen Stine

Hei, jeg heter Tine Monsås.

Jeg begynte på arabisk kurs for ikke lenge siden, men jeg føler allerede at jeg har lært mye. Her tilpasses undervisningen meg, slik at jeg alltid klarer å henge med og slik at jeg lærer mest mulig. Jeg får god hjelp i undervisningen til både grammatikk, lesing, skriving og snakking og jeg møtes alltid med et smil når jeg kommer til time.

Hilsen Tine Monsås

One thought on “

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *